Friday, October 27, 2006

Kilpajuoksua lumikoneen kanssa..

Juuri näin heti aamusta, lunta on tullut tosi paljon yht'äkkiä ja lumikone oli pihalla töissä. Äkkiä kalsarit jalkaan "kyllä, pidän erittäin mielelläni niitä talvella" ja juosta parkkipaikalle josko lumikone ei ehtisi lähteä ennenkuin kerkeän siirtää auton pois jottei heti alkaisi kertyä polannetta parkkipaikan reinoille. Viime talvena tämä efekti oli paljon ärtsympi, tuntui että oli koslineen jossain ammeessa kun omalle paikalle pöräytti.. Ärff!

Töistä ei ole kuulunut eikä pitäisi kuuluakaan, sovimme työkaverin kanssa jo alkuviikosta että se ajaa la-su ja aloittaa viikon jolloin mun pitää lähtee töihin about puolilta öin tai vähän jälkeen mut kuitenkin. Kiva näin niin saa vähän relatakin.. :)

Illalla olisi tarkoitus lämmittää saunaa, pelata pelejä ja turista poikain juttuja ja tietenkin tyttöjenkin. Tänään pitäisi nähdä A, en ole nähny sitä pitkään aikaan mutta luulenpa että hän on samannäköinen kuin aina. T on varmasti omassa hilpeydessään, hänellä on minusta jotenkin niin hauska ja iloinen nauru mutta taas samalla jotenkin hassun omituinen, heh..

Pieni M heräsi tänään 06:45.. niin, en ollut laisinkaan tyytyväinen siihen. Kulta jäi vielä nukkumaan mutta hän heräsi lumikoneen pörinään 08:30 ja konkoili olohuoneeseen unipöpperönä. M kanssa aloimme katsomaan aamuohjelmia ja tietenkin Maisaa joka on pikku M suursuosiossa, kirjastosta nämä aarteet löytyivät. Onneksi sillä saa hetken omia tuokioita.. :) Pikku M on myös samainen kirjakin, se oli suosiossa jo ennen videoiden löytymistä mutta hänen number 1 on ehdottomasti Tomppa kirjat, niitä hän voi katsoa ja lukea loputtomasti.

Mut nyt höpötys sikseen ja uuden kahvikupillisen hakuun..

2 comments:

Allyalias said...

Ai etkö sinä soisi polannetta "parkkipaikan reinoille"? Voi kuinka ikävää, ei niillä taida olla paljon muutakaan huvia kuin olla kenkäskeittausta niiden polanteiden harjoilla.

Sulfidi said...

Kihi kihi.. Tulipas kirjoitus härö!