Wednesday, October 25, 2006

Kotona..

14h päivä takana ja kotona. Plus se ryökäleen 2h työmatkat..

Yöllä heräsin 00:45 kellon pirinään ja kyllä olisi uni maittanut.. Olo oli kuin käkikellolla, Mut ei muutako kahvin keittoon, ilokseni huomasin että rakas vaimoni oli laittanut minulle kahvit sitä vaille valmiiksi että vaan napsauttaa päälle. :) Vaimoni edellisestä suhteesta poika L 12v, oli vieläkin kavereineen tietokoneella makkarista tullessani, ajattelin että mitäpä se haittaa kun on syyslomakin ja alkuviikkoa niin antaa kossien pelata. Onhan siinä vielä hyvin aikaa laittaa ruotuun takaisin ennen maanantaita.

Soitin kun lähdin töistä vaimolle että josko hän ottaisi pakastimesta sullaamaan kanansuikaleita kun lupasin että laitan ruuan kun saavun joten alku tervehdyksien jälkeen riisit keittyyn ja suikaleet pannulle herkkusienien, ananaspalojen kera currykastikkeessa. Ja kyllä maistui vaikka itse kehunkin mutta todistuksena maukkaudesta M söi kaiken kuten H myös, L:n silmät söivät tällä kertaa enemmän kuin maha. No, jämät jääkaappiin odottamaan jotai nälkäistä.


Yöllä tienpäällä ollessani ei näkynyt kuin pimeää, ja väsytti taas ihan kiitettävästi. Mutta olen luvannut H:lle etten aja jos alkaa väsyttää tosi paljon, silloin auttaa ns. 15min rattiunet. On siinä työautossa sänkykin mutta tahtoo olla vain että jos sinne menee niin pitää nukkua pitempään kuin se 15min, puoli tuntia silloin on sellanen soppeli aika tursottaa. Toisinaan toivoo että siellä tapahtuisi jotai jotta pysyisin virkeämpänä mutta taas toisaalta parempi on että näkyisi vaan se pimeys. Yleensä yöllä ajaessani pidän ohjaamossa valot päällä kun se pitää virkeämpänä ja termarista kahvia. Toisaalta tulee sellainen linnunpönttö olo, niinkuin olisi näyteikkunassa mutta siinäpä ku kattelevat jos se ilostuttaa muita. Onneksi yhdellä ajoreitilläni on hirviaita melkein kokomatkalla mutta eipä se ettei sinne sitten eksyisi muita eläviä, pöllöistä supikoiriin"tai joku sitä muistuttava ötökkä" ja kaikkea siltä väliltä. Vielä en ole ajanut yhtään kolaria elukoiden kanssa ja toivottavasti ei lopsahdakaan, tähän mennessä on ehtinyt jarruttaa tai mennä pois edestä tai alta. Miten sen nyt ottaa kuka jää alle..

Mutta nyt katsomaan töllöä kaikkien kanssa..

2 comments:

Allyalias said...

Kiva kun joku jaksaa kokata vielä raskaan työpäivän jälkeen... Sullaamaan... :)

Sulfidi said...

Sullaamaanpa sullaamaan.. Se on sieltä päin mistä mie olen alunperin kotoisin.

Kiitokset jälleen vierailusta! :)