Saturday, February 03, 2007

Moottorin ärjähtelyä!

Näin oli viime yönä, kulta lähti mukaan töihin kun hänen äitinsä tuli ystävällisesti vahtimaan pikku M. Starttasimme klo 03,15 rekalla kohti Kokkolaa hakemaan kuormaa, ilma oli kiva kun ei ollut pakkasta ku muutama aste ja taivaaltakaan ei satanut mitään joka oisi voinut olla epämiellyttävää ajon kannalta. Matka Kokkolaan meni kivasti ja nopeasti jutellen ja kahvitellen termarista samalla kurkkua ja välillä karkkia syöden. Matka kestää n 1h 50min yleensä. Perillä oli yllätys kun siellä ei yleensä ole ketää samalla lauantaina kun käy ja tällä kertaa siellä oli kolme muuta yhdistelmää hakemassa kuormaa elikkä ryysis mut siltä satuimme välttymään onnella kun tulimme vain noin puoli minuuttia ennen kuin muita tuli. Sitten saatuamme kuorman päälle ajoimme ekalle purkupaikalle jonne pääsy sinänsä oli yksi ongelma kun pitkän ajon päälle kun pysäyttää jäiselle alustalle niin käy niin että rekka ikään kuin sulaa maahan renkaiden kuumuudesta johtuen. Ja siinähän sitä oltiin kiinni tasamaalla eka kerran ja eikun nitkuttamaan irti ja jännittämään ehtiikö tehtaan portista sisään ennenkuin automatiikka sulkee sen.. Ehdimme onneksi ja ekan purun jälkeen jälkeen sama ongelma kun yritti liikkeelle.. huoh, ja eikun soraa heittämään vetosille. Sama vitsi toistui toisessa paikassa sen jälkeen kun oli hätistellyt autot pois purkupaikalta johon ei muuten saisi oikeasti parkkeerata! Siinä sitten ärinän saattelemana taas soran levitykseen, huvittavinta tässä kiinni jäämisessä oli se että vetäjä oli alamäessä kun kärry oli tasamaalla... :0 Painojakaumakaan kärryn ja vetäjän suhteen ei ollut vialla mut kun ei niin ei liikkeelle ilman soraa. Viimeisessä paikassa sama ei enää toistunutkaan ilmeisesti viilenneiden renkaiden osalta, onneksi kun sora alkoi jo olemaan vähissä.. Ja ei sitten enään muutakuin ajokki parkkiin ja kotia kohti jännittäen että miten M on pärjännyt kun ei ikinä ennen ole käynyt niin et isi tai äiti laittaa nukkumaan ja aamulla vieressä ei olekaan kun mummi. Hyvin se oli mennyt lukuunottamatta pikku ikävöintiä joka onkin jo aivan normaalia. Kiva näin!

Mut siinäpä se ja tietenkin suuret kiitokset rakkaalle kun lähti mukaan minua viihdyttämään ja kaveriksi kukkumaan hereille! :D

Illalla voisi ottaa pari siidua, katsoa joko Youtubea tai telkkaria ja mennä hyvissä ajoin nukkumaan jotta jaksaa huomenna telmiä..

No comments: