Tuesday, February 13, 2007

Nonnii.

Jepulis jee! Tulipas taas vähän puun takaa töihinkin meno kun olin kuvitellut että lähden joko aamusta tai aamuyöllä niin olis ehtinyt nukkuakin jokusen tunnin mut parin kolmen tunnin päästä pittää olla jo vaihdolla ja taas nielemään se noin tuhannen kilometriä tälle yölle ja aamupäivälle.. Väsyttää vaan jo valmiiksi vähän niin voipi olla tiukka yö luvassa.

Päivä alkoi sillä et tietenkin ylös ja kahvia kuonon eteen ja kauppalapun tekoon ja M:n kanssa sit kauppaan ostoksille mut sitä ennen kävimme Pörhöllä (autoliike) sopimassa huomisen huollosta autolle tarkemmin mitä tehdään. Autossa ei ole mitään vikaa mut siihen tehdään päivitys ja tarkistetaan muutama juttu vielä kun takuu on voimassa niin samaahan se teettää niin ei sit tarvi maksaa ite niistä kun takuu on ummessa.. Kävimme H & M:n kanssa ulkoilemassa, M halusi taas kävellä pitkät pätkät ja välillä pulkassa isin piti vetää juoksemalla kovaa kurvaillen ja olihan se pikkusen naamakin sen näköinen että oli kivaa, sen jälkeen lähdin M:n kanssa suihkuun ja hän meni tietenkin ekana ottamaan ammeensa ja työnsi sen suihkun alle. Sen jälkeen äkkiä lastaamaan kylpylelut ja odottamaan jotta täytös oli sopiva ja eikun leikkimään.. :)


Siinäpä oli suurimmat ruuanlaiton lisäksi ja kirjojen luvun kanssa M:lle joka muuten kiukkuaa parhaillaan tuolin vieressä niin lopetankin ja lähden kahvin hakuun.. Yllätys yllätys!!

No comments: