Sunday, April 22, 2007

Kevät!

Se tais tulla viimein, tai no ei nyt aivan niinkään kun se on kuukauden etuajassa.. Mut kuitenkin kiva kun tulee. Kesälomasta ei oo kuulunut mitään et koska saan sen piettää, varmaa syyskuussa räntä sateessa. Työkaveri pitää vuosien takasia pekkasiaan jotka on piettämättä sillä, se on ollut jo neljä viikkoa pekkasilla. Pomo laski suunnilleen paljon niitä on piettämättä ja se oli jotai noin 40-60. Eli ei paljoo.. Se onkin kyllä se työkaveri hieman ahne olemaan tienpäällä kun rekkakuskia ollaan, itse taas viettäisin mieluummin paljon enemmän kotosalla. Ainakin illat ja yöt..

Kävimme siellä Norjassa ja se oli tosi kiva reissu vaikkakin satoi lunta melkeinpä koko ajan ja oli vieläpä pyhätkin niin siellä oli suurin osa liikkeistä kiinni mut lauantaina oli suurimmat ostoskeskukset auki ja jotai muuta pientä. Sunnuntaina kävimme keilaamassa ja se oli hauskaa, tosi hauskaa oikeestaa! Sit illalla pelasimme korttia ja otimme muutaman siidun.. Yö ja parikin menikin sitten pikku M:n yskiessä ja oksentaessa limaansa, raukka!

Nyt kävi just M:n kummitus-setä & -täti kylässä oman pari kuukautisensa kanssa. Oli kiva jutella vanhan ystävän kanssa vaikkakin vain kovin vähän aikaa. Heillä oli kiire jatkaa matkaa jotta pääsevät suunnitellensa matkan päähän tälle päivälle ja vaavi pääsee rauhoittuun. Pitää ottaa joskus pitkän kaavan mukaan kunhan käyään taas Roissa..

Nyt onkin menossa Tanssii susien kanssa telkkarista, oma suosikkini on Mariko. Pakko sanoo et en uskonu näin etukäteen et se ois niinkin hyvä! Hyvä on kyllä Sarikin.. Mut onnea molemmille! Ja ny äkkiä kattoo!!!

No comments: