Saturday, April 28, 2007

Mitä vain..

Näinpä, kävin huitaseen 20h työreissun samoilla silmillä perjantaina että saan olla pitempään vapaalla. Lähdin kotoa torstaina klo 23:00 ja työautolla 00:00, ja loppu tuli vasta seuraavana iltana klo 20:00 plus 1h kotimatkaa. Muuten olis joutunut käyä tänään tekeen sellaisen näpy keikan, eli noin 8h.

Kävimme vaimon kaverilla grillaamassa tänään ja ois kyllä saanut olla pitkät kalsarit vielä.. Siinäpä kuitenkin pihvit ja makkarat grillaantu ja sit kävin talon isännän kanssa saunassa. Keskustelut olivat vehnäoluista autoihin ja saunoihin ja loppu päätelmä oikeestaan on että toinen tykkää äitistä ja toinen tyttärestä eli eroja on aina vaikkei niitä sanota vaan sen näkee ruumiin kielestä. Ei sillä että se olisi haitannut sillä mikäpä olisi keskustelu jossa ei ole eriäviä mielipiteitä mutta kaikkea ei sanota ääneen joka ei kuitenkaan haittaa. Kunhan ei mennä henkilökohtasuuksiin johon ei menty eikä oltu menossa.

Vaimo lähti talon emännän kanssa mun kyydillä kylille ravinteliin samalla kun olin menossa pikku M:n kanssa kotiin. L on isänsä kotipaikalla mummoloimassa joten hän ei ollut tällä kertaa menossa mukana. Saas nähhä kuin tuhnuissa se emäntä sieltä sitten saapuu kotiin ja onko siinä kunnossa huomenna että saan maistaa niitä jallupullia joita odotan kyllä mielenkiinnolla. Kävin kaupassa hakemassa aineksia issekseni ja olihan siinä osittain kyllä metsästys löytää ne kaikki! Jallu löyty kyllä helposti ja heti mutta ne muut ainekset sitten on toinen tarina..

Telkkarista ei taida tulla oikeen sitten mitää, taidan surffailla ja ottaa muutaman oluen ja hipsiä sitten koisaan.

3 comments:

Anonymous said...

Grillaaminen on kyllä ollut koleaa puuhaa. Mutta joskus sekin kausi on aloitettava :)

Elegia said...

Kesäkausi avattu siellä - joko välihousujen kanssa tai ilman! toivottavasti vaimo pääsi (edes kontaten) kotiin ;-)

Sulfidi said...

Jussi, näinhän se on. Sitten karvalakki päässä tai ilman.

Elegia, hyvin hän pääsi, ei tarvinnut auttaa edes kenkien pois saannissa..