Monday, April 23, 2007

Tapansa yrittää kullakin.. Suunnitellusti!

Tuli mieleen Allyn runoa lukiessani menneiden vuosien huvittava tapaus.

Olin parin kaverin kanssa baarissa ja siinä tyttöjä silmäillessämme keksimme että yksi meistä menee kysymään vastapäiseltä tytöltä aivan pokkana että antaako hän p*llua jos pyytää. Ehtona oli että jos pokka pettää niin hän tarjoaa meille tuopilliset ja me hänelle jos tehtävä tulee suoritettua hyväksytysti. Hetken neuvoteltuamme ja hyvään yksimielisyyteen päästyämme onnekas yrittäjä lähti matkaan..

Kaveri tytölle jonka kaikki kymmenen kaveria ympärillä, " Annatko p*llua jos pyydän? " Johon tyttö vastasi ystävällisesti avokämmenellä huuli pyöreänä kaikkien kavereidensa ollessa silmät teekupin kokoisena ja kaveri siihen viileen coolina " En pyydä sitten." Ja palasi meidän luo baaritiskin toiselle puolelle meidän nauraessa aivan räkänä ja tilaten ansaitsemaansa tuoppia. Tytöt katsoivat vielä toiselta puolen meidän nauraessa rätkänä tapahtumaa jotai puhuen keskenään. Myöhemmin illalla samainen tyttö tuli nauraen tapahtumasta puhumaan kaverilleni ettei kukaan ole koskaan ennen tullut nuin suoraan kysymään p*llua, siitä sitten ilta jatkui hyvässä yhteisymmärryksessä tapahtumalle nauraen..

Joten mitä tästä opimme?

Mitä sitä suotta kaartelemaan jos jtn haluaa, Tietenkin pieni hieno tunteisuus voi olla paikallaan..
:D

Ps. Uteliaille tiedoksi, menimme miesporukalla jatkamaan iltaa baarin jälkeen kaverille saunoen..

3 comments:

Anonymous said...

Joskus hurjassa nuoruudessani sorruin tuohon itsekin eikä siinä käynyt ollenkaan huonosti. Sain kuulla, että vastaavia ehdotuksia tulee naisille melko usein ja pienellä ihmistuntemuksella kysyjästä näkee, minkä perässä hän lopulta on. Neidon huumorintajusta sitten riippuu, miten hän esitykseen vastaa.

Kirjallisuudessa on Salaman Juhannustansseissa sama asia esitetty legendaarisella, tanssipartnerille suunnitellulla keskustelunavauksella: "Olen hiljainen mies Pispalasta. Ehdotan sukupuoliyhdyntää."

Sulfidi said...

Pilke silmäkulmassa auttaa jos jonkin näköisessä asiassa, oli siellä taustalla pieni toive sitten onnistumisesta tai pelkkä huumori niinkuin tässä tapauksessa oli. :)

Joskus tulee mieleen näitä vanhoja "suuria viisauksia" joita tuli poikaporukalla ilman että ketään oli tarkoitus loukata tai halventaa.

Ja nyt ne "viisaudet" vain naurattavat jälkeenpäin.. :)

Mutta kiitokset vierailusta jälleen!

Anonymous said...

Noita kysymyksiä nuoruudessani sain kuulla ja taisin vastaavia esittää nuorille miehillekin. Jostain syystä miehet harvemmin kimmastuvat moisista esityksistä......... Miksiköhän. No joo, ei sitä enää tommosia, kultaisessa keski-iässä.