Wednesday, November 08, 2006

BB alkaa..

BB alkaa taas tälle illalle. Vois kuikistella toisella silmällä sitä ja raapustella tätä.
Tämä päivä päättyi 15h, voi keisus että väsytti kun kello soi 00:45.. Olin aivan uni tuhvelossa, en oikein heti tajunnut et mikä yöpöydällä piipittää. Siitä sitten ylös ja vaatteita päälle ja napsauttaa kahvinkeitin päälle, laitan tai Hani laittaa illalla kahvit valmiiksi keittimeen napsautusta vaille valmiiksi. Se on kiva yöllä kun tunnun olevan vähän hidas käynnistymään yleensä.

Sit eväitten rakennuksen jälkeen kietaisin kupillisen, vitamiinin nassuun, hampaiden pesulle ja baanalle. Autolla huomasin että H oli unohtanut käsineensä autoon joten juoksuttaan ne vielä sisälle koska tiesin että hän tarvitsee niitä myöhemmin päivällä, Siinä sitten ajellessani soitin kaverille tietäen että hän on töissä. Siinä sitten kuulumiset vaihdettua M työvuoro olikin sitten lopulla joten end of discussion.. Ajelin kokkolaan sit työautolla, välillä ei tapahtunut mitää mut takas tullessa sit paikkapaikoin olikin helvetillisen liukasta, ajoin tasaisesti 80km/h ja mitään varoittamatta vetäjä lähti sivuluisuun ja ei muuta kun rauhallisesti korjata luisu ja varautua kärryn vastaluisuun, sieltähän se tulikin niinkuin liukuhihnalta talaten ja oli myös yhtä nopeasti ohi ilman ihmeitä. Se skarppasi kummasti ekstra tarkkaavaisuuteen.. Loppumatka meni hyvin mitä nyt väsytti aivan yliluonnollisesti. "ei uutta tällä taivaankappaleella"..
Pääsin purkupaikalle ja eikö säiliöraporttia hakemaan ja purku käyntiin, siinä sitten kymmenen min. torkkuja ottaen samalla, hanikin oli herännyt ja soitteli aamun kuulumisia jotka olivat vähän väsähtäneitä mut ok. Siinä sitten tietäen että on vielä toinen kuorma haettavana..

Kotia päästyäni vähän murua rinnan alle ja leikkimään pikku M kanssa. Voi että hän oli taas mielissään kun isi oli tullut kotia, hän oli taas kysellyt isiä kovasti päivän aikana. Siinä sitten leikkiessämme ja kikattaessa riemua riitti ja kylläpä tyttö väsähtikin, kohta pikkunaamuri ilmestyikin rintaani vasten "maatessani lattialla" ja sanoi että tahtoo muriaa "muroja", mammoa "maitoa" ja jugurttia, net syötyään hän olikin valmista vaipan, vitamiinin, ja hampaiden pesun jälkeen sänkyyn ja sippasi sen siliän tien..

Nyt soffalle katseleen BB kullan kanssa. :)

2 comments:

Allyalias said...

BB on hyvä esimerkki siitä mitä tehdään jos aivot ovat jumissa ja elämä myös :) Nukkuminen olisi paljon parempi harrastus

Sulfidi said...

Niin, voisihan se ollakin mutta aina ei malta kuten on tullut huomattua..
BB on hyvä tollotus ohjelma jossa ei tarvitse suurempia ponnistuksia pystyäkseen oleen kärryillä.