Tuesday, November 07, 2006

Mikä päivä!

Aamulla päivä alkoi klo 07:00. Siitä vaatteet niskaan ja viemään autoa huoltoon, ajoissa paikalla ja kiesi jäi sitten sinne. Sovimme että ne soittaa kun se on valmis. Ei muutako Hanille soittamaan et mitkäs dösät tulee meille, no se selvisi sutjakasti ja eikun uottamaan kyytiä. Sitten kyytiin ja tarjoamaan maksua kun ei ollut tarpeeksi kolikoita niin onneksi kortti kelpasi. Sitte huristeltii kaupungille ja toiseen bussiin, tietenkin olin aluksi väärällä pysäkillä "niinpä niin" ja oikean löydettyäni pääsin lähelle kotia. Kotona olikin pikku M vastaan ottamassa ja H myös, pusut jäivät antamatta ja saamatta kun taas eilen salaman nopeasti nousi kukas muu kuin huuliherpes kylään.. " Eikä muuten kihelmöinyt niinkuin sanotaan!?" :( Eiköhän tuo ryökäle mee taas äkkiä pois kuitenkin.

Sitten lähdimmekin M lastenlääkäri käynnille joka oli muuten ok mutta sitte varmistus verikokeiden otto olikin sellainen tapahtuma joka olisi saanut jäädä pikku M kokematta!!! Varmasti parhaansa näytteenottajat tekivät mutta kyllä mieli teki sanoa että tämä oli nyt tässä. Ei ollut paljoa vaille etten olisi sanonut jotain rumaa mutta hyvä etten sanonut. Raukka oli aivan uupunut kun pääsimme pois sieltä, minua säälitti pikku M aivan kauheasti ja tunsin itseni jollain lailla petturiksi kun en estänyt M tuskaa vaan pidin kiinni ja toivoin että se olisi äkkiä ohi..

Auton haku tapahtui H & M kanssa kävellen/rattaillen, matkalla piipahdimme tarkastuttamaan H näköä joka paljasti että hän tarvitsisi lukukakkulat joten syy löytyi silmäkipuihin ja helpotus myöhemmin tänään myös. :) Autoon oli vaihdettu puhaltimen moottori, pakoputki oli ok, se lampun takaa oleva "dinksi" ei mennytkään "yllättäen" takuuseen. No pitää korjata se ite kun on vapaata. Ja eipä tämä tässä, ne ryökäleet olivat sotkeneet autoa öljyisillä koparoillaan jonka tosin sain pyyhittyä pois muuta ei jäänyt hyvä maku suuhun tuosta reissusta..

Kotia kun saavuimme niin eikö sapuskan tekoon. Taas riisiä, currykastiketta johon laitan 4-5 valkosipulin kynttä "kantsii kokeilla jos pitää v-sipulista" ja nami nami broilerin rintafileetä. Ja hyvää oli taas, pikku M söi niin että napa ruskas ja L söi silmillään taas enemmän kuin jaksoi. H kieli lippasi myös mielihyvästä..

Nyt kaffen hakuun ja pian nukkumaan koska taas keski-yöllä pitää taas mennä töihin. Sielläpä odottaa yks huolto-asema ja pari mökkiläistä "lue farmisäiliötä tai omakotitalo" ja seuraava kuorma meneeki ilmeisesti kokonaisuudessaan laivaan..

2 comments:

Allyalias said...

Kieli lippasi mielihyvästä... Kiitti vaan! Ei tosiaan lippassut vaikka ruoka olikin hyvää, se kyllä myönnetään...

Sulfidi said...

No toivossa on hyvä elää ainakin.. :) Ja lippasta.