Thursday, November 02, 2006

Näin..

Tulin kotiin 11:30 käytyäni ensin asioilla töistä päästyäni. Tiistaina vien auton huoltoon, siitä vaihdetaan lämppärin moottori takuuseen koska siitä pääsee tuttu hienoinen ääni joka kertoo että vielä voidaan mennä vuosiakin ennenkuin se prakaa mut kun takuu on niin eikös se pidä silloin sitä käyttää? Samalla tarkistetaan pakoputki kun siitä kuului yhdessä välissä hienoinen sirinä kesällä pienen hetken, se vaikeni mutta se katsotaan nyt. Sitte vielä menee todennäköisesti vänkärin ajovalo kaikkineen koska takaa on yksi "dinksi" poikki ja se on yhtä kuin kosteus pääsee umpion sisälle kun yks kansi on raollaan.. :(

Kävimme Kärkkäiseltä ostamassa ns. Survivor paketin veljelleni ja sen vaimolle. Se oli sellainen huumori paketti.. Siitä tuli hyvä, se olikin kultani inspiroima. Tänään on ollut kivaa.. Olen leikkinyt M kanssa ja on luettu, on syöty yhdessä ja nauraa käkätetty oikein urakalla. Ja myös kullan kanssa on ehtinyt moneksi. Siitä on paljolti sen ansiota että tulin niin aikaisin kotiin että ehti muutakin kuin sanoa että Moi! ja hyvää yötä.. Jonka ansiosta välillä jää yhteinen aika vähiin mikä ei ole kivaa kellekään.

Huomenna pitää olla vaihdolla klo 06:00 joka tarkoittaa että kotoa pitää lähteä viideltä jos mielii ajoissa perille. Yritän tulla huomenna kotiin kellon kiekauksen jälkeen mutta se voi mennä myöhempäänkin tai jos hyvä tuuri käy niin aikaisemmin. :)

Nyt taidan lähteä kaffetin hakuun ja alkaa katsella taas telkkaria oman kullan kanssa..
Eli palaillaan.

2 comments:

Allyalias said...

Iltaa sulfi. Onpa kiva uusi blogi ja Afrikat ja kaikki!

Sulfidi said...

Iltaa ally, kiitokset vain. Olen itsekin tyytyväinen uuteen ulkoasuun! :)