Saturday, November 04, 2006

Päivän ja illan viettoa..

Aamu lähti pyykinlaitolla ja olemalla vain. Sitten ootinkin veljeni kyläilyä iltapäivällä jotta näkisin onko hän vielä samannäköinen, joka on hullua sen vuoksi että eihän ihminen muutu vaikka sille tapahtuukin onnettomuus, hän tippui rakennustyömaalta 3 metristä päälleen betonille. Siitä seurauksena kallonpohja murtui 4 eri kohtaa joista yksi yletti toiseen sisäkorvaan asti josta tällä hetkellä vuotaa vielä selkäydinnestettä. No tietenkin hän oli samannäköinen kuin ennenkin, kun hän tuli niin otin heidät vastaan ja halasin veljeäni joka oli meistä molemmista ehkä vähän outoa koska sellaista ei ole liiemmin tullut harrastettua, ei sillä ettemme pitäisi toisistamme mutta emme vain ole syystä tai toisesta tottuneet/oppineet sellaisia tunteen osoituksia toisillemme tekemään.. Onko tämä nyt sitte sitä suomalaismiestä? Ehkä, mutta toivoisin ettei. Sanon vain että jos en sitä olisi päässyt enään tekemään niin OLISI jäänyt kaivamaan todennäköisesti iäksi.
Mutta asiasta vitoseen, kahvittelut ja teet meni suht' kivasti ja jutusteluiden jälkeen nälkä alkoi vaivaan porukkaa ja varasin pöydän meille Olimpoksesta ja kyllähän oli hyvät ruuat!!! Syötyämme kävimme viemässä heidät kotiin ja suuntasimme kotiin vastaan ottamaan seuraavan vieraan joka oli M erittäin mieleinen, H siskon tyttö N. Siinä riittää juoksua ja kirkuntaa loppuillaksi..
Tytöt sit nukkumaan ja sauna odottikin sitten, se oli illan huipentuma muutaman siiderin ja vaihtelevien keskustelujen kera.

Siinäpä nämä tällä erää..

1 comment:

Allyalias said...

Heh, poikien välistä halailua... = kaksi pökkelöä koskettaa hetken etuosistaan yhteen. Olisinpa ollut näkemässä...