Saturday, January 06, 2007

Huoh..

Aamu alkoi jälleen kerran liian aikaisin minulle M:n toimesta. Siinäpä sitten telkkaria katellen ja kirjoja lueskellen M:lle puoli horroksessa soffalla köllötellen päästiinkin siihen asti jolloin H heräsi ja siinä sitten aloimme suunnitella päivän ohjelmistoa johon kuului kämpän siivous ja järjestys. H:lla oli työjuttuja hoidettavanaan ennenkuin äitini saapuu vierailulle ja mulla oli sit se siivous :( Nyt vihdoinkin ne on hoidettu ja voi ns. alkaa relaan.. H lähti kävelylle kaverinsa kanssa ja M voisi ottaa päikkärit kun hän alkaa mennä kärttyisäksi jo, sitten pian tuleekin"mummu" niinkuin M sanoo häntä. M ei oikein aluksi meinannut ymmärtää että hänellä on kaksi mummia ja sitten hän alkoi kutsua äitiäni mummuksi. Heille on tuntunut muodostuneen heti alkumetreillä joku "sukulaissielu" side ja M viihtyykin mummunsa kanssa loistavasti. Sääli vain että mummu asuu Norjassa kun on siellä töissä. Nyt kun kävin peittelemässä M:n soffalle ja annoin Nalle Puh:in kainaloon hänelle nii kappasta vaan, meni kokonaista pari minuuttia niin joku on jo pallossa.. Hyvä niin! Herätessään hän onkin toivottavasti se pikku enkeli joka hän monasti onkin kun hyvä päivä on.

Katselin tos kaverin lähettämiä kuvia moottoripyörästään, siististi on rakentanut vanhemmasta Hondan katupyörästä Bomber tyylisen pyörän. Olis kiva voida itsekkin puuhailla tuollaisia ajan kanssa ja ehdottomasti pitää olla talli jossa tollaisia rakentelee, ulkohommista ei tuu mitää tollaisten juttujen kanssa.. Joten sopivia olosuhteita odotellessa. :-/ Mut sitten kun ne päivät koittaa niin jollain on pysyvät onnenkaakelit housuissa! :D Pari projektia käynnistyy varmasti joita saa ajan kanssa duunata, ei tuunata.. Niistä projekteista tiedä vielä mitä ne vois olla, pitää ensin hankkia tarvittavat välineet jne. Se on vain mun juttu et saan rakennella omin käsin, toteuttaa ideoita, kokeilla keksintöjä.

Illalla vois ehdottaa joko Triviaali erää tai sit Scrabbleä jotka onkin suosikki lautapelejäni. Alias on kyllä myös kiva mut siinä on yksi ikävä puoli, melkein aina kun pelaamme H:n kanssa meille tulee kismaa, :) Joka kyllä menee pian ohi. Kaippa se vaan on niin kun olemme molemmat todella kilpailuhenkisiä, sääliä ei meidän peleissä paljon tunneta! Yleensä ikävä kyllä mun puolelta näissä käy niin että H voittaa mutta kyllä se mäkin voittoja napsinut olen. Saunan kyllä lämmitän illalla ja pitäsköhän pitkästä aikaa ottaa ja laittaa ihan saunamakkaraa, sinne vaan lenkkiä folioon juuston, valkosipulin ja tavallisen sipulin kera. V-sipuli onkin vaan semmonen et se vaatii vähän enemmän aikaa ku tavallinen joten se pitää pieniä sopiviksi paloiksi. Mut kiukaalla kypsentäminen onkin yhdensortin taiteenlaji et koska on valmista, kun sitä nyyttiä ei voi pitää auki kun sieltä haihtuu pohjalta vesi ja sit syötävät on kovaa koppuraa..
No, jopa meni kokki kolmoseksi... :D

Joten tässäpä tämä tällä erää..

2 comments:

Allyalias said...

Saunamakkaraa... Voih, tuota jumalten nektaria :) Pelaaminen on kivaa! Tärkeintä ei ole voitto vaan... Tärkeintä on VOITTO!

Sulfidi said...

Se on oleva MINUN!!!