Thursday, January 18, 2007

Jaahas, tässähän onkin jokin rytmi..

Niin, lähden taas samalla lailla kuin monena muuna yönä menneinä viikkoina töihin elikkä Grave yard shiftiin. Puolilta öin taas starttaan kotoa ja aamuksi pitää olla huoltsikalla ja saas nähdä mitä muu tuleman tuo. Jos hyvin käy niin olenkin huomenna kotosalla jo ennen iltapäivä kolmea. Tämä näistä töistä tällä erää että näin..

Ja tulipa tuossa käytyä kaverin tallilla jutustelemassa niitä näitä "eli rakentelu juttuja autoista" ja oli kivaa käyä pari tuntii ihan issekseen puhelemassa ja ihailemassa puuhastelun tuloksia. Pitäs käyä useammin kun oli niin mukavaa! Nyt kohta on taas tunturiralli Rovaniemellä, elokuussa on Opel meeting kalajoella. Vois ehkä mennä käymään siellä "vaikkei ole opelia" morjestamassa tuttuja jos aika antaa periksi mut senpä näkee sit mikä on homman nimi silloin kun se on. Nyky prosentti säännökset kun ovat rakentamisen osalta muuttuneet positiivisemmaksi niin nyt on kiva nähdä mitä pojat keksii tallin nurkissa.. :) Kunpa olis aikanaankin olleet nyky säännökset niin ois tullu tehtyy itsekin muutamia mukavia rakennelmia.. Mutta jospa vanhoilla päivillä sit.

Pitää lähtee laittaa auto roikkaan jotta saa lähtee sit yöllä lämpimällä autolla ja säästäähän se polttoainetta niinkuin autoakin. :)

Vi sees.. :)

No comments: