Tuesday, January 02, 2007

Pulkka kyyti.

Tänään oli sen verran lunta (arviolta 2,5cm) että pystyimme käymään M:n kanssa ulkona pulkka ajelulla joka osoittautui M:n mielestä olevan kivaa mitä lujenpaa mentiin ja jos äiti yritti ottaa häntä vielä kiinni samalla mutta yliveto oli kuitenkin leikkipuistosta löytynyt pallo.. Jota olikin kiva M:n sitten kuljettaa ja välillä potkaistakin. Keinukin oli kyllä kovassa suosiossa ja joko isin tai äidin piti mennä myös keinumaan viereiseen keinuun tai keinu nautinto ei ollut täydellinen.

En kyllä muista että koska olisi ollut näin vähä luminen joulu ja sen jatko, siis lunta kun ei ole nimeksikään ja jos sitä tulee niin se sulaa sen siliän tien myös poiskin. Siitä on täytynyt olla tosi kauan kun näin on ollut viimeksi. Jos vain joku muistaa koska näin viimeksi oli niin olen utelias tietämään.

Huomenna menenkin töihin vasta yhdeksäksi jotta olen Kokkolassa lastaamassa yhdeltätoista. Uusista duuneista ei ole vielä kuulunut mutta niinhän sitä sanotaan että "hiljaa hyvä tulee." Mut sais alkaa mun puolesta jo tuleen. Eikä ole todennäköisesti kuin yksi kuorma huomiselle, huolestuttaa vähä et tuleeko tunnit täyteen vai ei. Jos ne aikoisin täyteen saada niin kiire tulee.. :( Not good.. No, valoisana puolena on että saan olla perheen kanssa enemmän.

Eipä nyt oikein muuta tuu niin panen pillit pussiin tältä erää.. Et seuraavaan kertaan sit!

No comments: