Saturday, January 20, 2007

Kylmää!!!

Juups, kävimme M:n kanssa leikkimässä pihalla. Hän tykkäsi keinua kovasti, laskea pulkalla mäkeä ja kaikista kivointa taisikin olla hänelle kävellä hangessa ja seikkailla pitkin pihaa. :) Ei siellä vain kauaa tarvinnu olla kun alkoi jo kylmä vastata, pikkuisella nenä ja posket punoitti samalla kun nessu vuoti.. Nyt hän kiipeää viereiselle tuolille valkkaamaan mieluisaa kirjaa ja sieltä löytyikin Bing-kirja jossa sillä tulee pissahousuun joka on M:n suokkareita ellei yli kaiken oleva. Vahinkokin meinasi käydä samalla kun tuoli keikahti ja nappasin äkkiä siitä kiinni ettei ehdi vahinkoa käyä ja hänestä näki että säikähti ja tahtoi alas heti ja pyysi Bingin mukaansa. Sitten alkoikin tyytyväinen hyrinä kirjan saatuaan. Nyt hän istuu sohvalla ja lukee kirjaa tyytyväisenä. Telkkarista tulee SubTv:ltä joku ohjelma joka kertoo palomiesten työ-arjesta josta tulikin mieleen että tätä ohjelmaa saattaa seurata useampi naispuolinenkin.. Ainakin jotka pitää palomiehistä tai univormuista ylipäätänsä. :) Heh..

Telkkarista tulee kolmoselta tänään joku leffa ysiltä, saas nähä mikä on. Luulen vain ettei taida olla mikään hyvä, mutta onkin hyvä että meillä on leffa hyllyssä ollut odottamassa joulusta asti. Koston Enkeli nimeltään tai oikeastaan I Spit on your grave on se originaali nimi josta taas pääsemme näihin hienoihin suomennuksiin jotka tapaavat olla hanurista. Toisinaan mietityttää mikä itu siinä on väännellä ne nimet aivan toisenlaisiksi kuin ne alunperin ovat? Kaupallisuus? Vai onko se liian pelottava nimi muuten "joidenkin mielestä"? Jokuhan siinä on..

Aamu oli oikein kiva, heräsin kullan mielestä hieman liian aikaisin "klo 11,30", hän kun oli laittamassa aamiaista minulle yllätyksenä! Nam nam.. :D Itsestäni tuo ajankohta tuntui siltä että päivä meni jo, johtunee siitä varmasti kun monesti on ollut yön jo töissä ja sit päivän vielä iltaan niin se onki hieman ollut pitempi yleensä.

Huomenna on tarkoitus mennä sinne sukulaiselle katsomaan kummipoikaa ja muutenkin kun ei ole pahemmin tullut käytyä ja siitä onkin hieman omatunto kolkuttanut.. :( Kaverille on täs kolme päivää sit syntynyt esikoinen ja onkin mielenkiintoista nähdä miten pikku nappulan tulo vaikuttaa häneen, hän on armeijan kapiaisena Rovaniemellä töissä. Ei sillä että hän olisi jotenkin niin armeijaa, Ei. Hän on oikein lupsakka kaveri eikä ole armeijaa kotona eikä vapaalla! Itsestäni tuli esikoisen myötä herkempi muun muassa, nykyään jos katsoo telkkaria ja siellä on jotain koskettavaa menossa niin voipi tulla hyvinkin tippa linssiin.. Noh noh, tämä lässytys loppu nyt tässähän menee miehinen ulkokuoreni aivan retuperälle jos jatkan.. :D

Ja tutuksi tulleeksi jo, lähden kaffin hakuun et So long..

2 comments:

Allyalias said...

Tuo on kyllä kunnioitettavaa vahingoniloa että pissahousuiset kiinnostavat niin vietävästi ;)

Anonymous said...

Allyaliaksen blogin kautta poikkesin.
Hyvää talvista viikonloppua :)