Friday, January 19, 2007

Pöllöjä kylässä..

Niinpä, mun omassa päässäni. Olo on taas kuin edellä mainitulla öttiäisellä, pään sisältö pyörii ympäri ämpäri kuin betonimyllyssä johtuen siitä että taas yksi yö joka jäi nukkumatta on takana duunista. Pikku neiti on kovasti ollut iloissaan ja vauhdissaan kotona olostani ja olemme leikkineet ajatusta ja pörinä leikkiä eli mä jahtaan häntä ja pöristelen "suun huulillani" ja kiinni saadessani kutitan jne. Kullan kanssa olemme pitkästä aikaa kaivaneet Scrabblen esiin ja se onkin vielä kesken. Jännä nähä miten käy!

Tänään oli töissä näpy päivä, eli alle 24h. Tänään se oli vain 10,5h ja se tuntuu oikeesti tosi lyhkäseltä. Olen kaverin kanssa keskustellut tästä "näpystä", eli olemme molemmat osa-aikatyöllistetty suurimman aikaa koska kaikki alle 24h työpäivät ovat osa eikä kokoaikapäivästettyjä työpäiviä. :) Joten ei taideta pankissa myöntää lainoja meille osa-aikaisille..

Vois mennä aikaisin nukkumaan jotta jaksaa huomenna puuhailla perheen naisten kanssa tasapuolisesti sisältäen leikkiä pienimmän kanssa ja ehkäpä kävelyllä käyntiä hieman isomman kullan kanssa. Tarkoitus oli käydä kummulapseni luona kylässä mikäli he ovat kotona vain, tietenkin olisi hyvä alkaa soittamaan ja kysymään moista.

Mut se la vi ny! :)

No comments: