Monday, December 11, 2006

Huhhuijaa..

Viikonloppu takana ja viikon uudet haasteet edessä. Kävin sunnuntaina viemässä tuntilapun johtajalle joka oli pihan haravointia tekemässä, kun ojensin sen niin se oli kuin olisi hapan imelä mätäsillin syöny. Mietin että olisko sieltä soitettu sille mistä hain duunia ja kyselty millainen tyyppi olen josta pelkään ettei kovin maireata kehua tullut.. No, jos toi ei lykästä niin tulee niitä muita mutta tilanne voi käyä aika ahdistavaksi nykyisessä kun ekalla viikolla kun tulin niin työkaveri teki tosiaan selväksi jo etten ole tervetullut. Välillä tämä onkin kyllä ollut veemäistä ja rassaavaa! Mut sen sanon että kun sopiva tilaisuus niin nostan kyllä kytkintä. Nyt pitää taas kohta lähtee nukkumaan kun yöllä pitää startata kotoa 02,00 ja siitpä sit matka jatkuu työautolle Raaheen ja siit taas sama ruljanssi jatkuu Kokkolaan ja siit Oulaisiin jne..

Kävin vaihdattamassa öljyt autoon tänään. Kallista sekin on mut minkäs mahdat.. Öljypönttö maksaa 37 egee ja suodatin oli yllättävän kallis mun mielestä 11 egee ja öljyropun tiiviste egen. Koko lysti maksoi 59 ja risat josta ei sillee kauheesti kalliimmaksi tullu jos ois esim. käyny TI-hallissa jonne ois menny ainaki vitonen. Jolloin ei ois paljoo jääny plussalle. Merkkiliikkees se oiskin tehny Longlife öljyillä sit n.110 euroo.. Kallis? Joo..

Ollu taas vähän ongelmia tän kirjoittamisen kanssa kun on tuota murhetta töistäki ja sillee niin mieltä on askarruttanu nekin asiat ja ei oo ajatukset pysyny kasassa tähän. Sääli vain kun tää on joskus ihan kivaakin.

Mut nyt nappaan pikku M:n kainaloon ja lähdemme yhdessä paapaamaan..

1 comment:

Allyalias said...

Sinut on haastettu. Kts. ohjeet minun blogistani.