Sunday, December 31, 2006

Jännitys tiivistyy.

Juurikin näin tavalla tai toisella. Illalla on tarkoitus pelata Triviaalia ja "eräästä" (ja se en ole minä vaikka voiton aionkin viedä" huokaa luja voiton tahto.. Saas nähdä onnistunko olemaan se number 1. Vuosi vaihtuu, jonka tietenkin odotan olevan parempi kuin edellisen (ainahan niin teen). Toivon että saan toisen työpaikan pikaiseen, alankin olemaan kurkkuani myöten täynnä sitä ja sen tuomia mukavuuksia.

Olin tuossa töissä tällä viikolla torstaina n.15h, perjantaina 11,5h jonka päätteeksi jäin nukkumaan rekkaan 6,5h jonka jälkeen jatkoin aamu 08,00 - ja jatkoin klo 18 ja risat.. Josta syystä en ole paljon tuottanut iloa laajalle lukijakaartilleni.. ;) Olin noin pari päivää siis pois kotoa ja sen huomasi pikku M:stä, hän ensin vähän kartteli ja sitten kun huomasi etten mene mihinkään niin ilo alkoi ja sitä on jatkunut tänään riemulla. :) Kävimme ostamassa tripodin tänään jotta tärisevien käsien ongelma poistuisi H:n harrastuksien edestä ja tuossa kokeiltuamme sitä joka oli halpis malli mutta uusin ystävämme "ERNO" vaikutti hintansa väärtiltä "19 egee" näin pikkuharrastuksiin. Nyt vain kameran patterit laturiin vauhdilla niin saamme illalla kokeilla miten se kuvan otto sujuu. :)

Illalla sitten syömme pottusalaattia ja nakkeja. Tinat tietenkin valetaan ja koitamme kurkistella näemmekö raketteja talojen lomasta. Mulla on pieni usko yhdistettynä toivoon tinojen suhteen "ainakin jos näen rahaa" :) ja niistä on aina kiva katsella varjoja että mitä ne esittävät. Olenkin kuullut että jos vesi on oikein kylmää ja sulan tinan kaataa sinne todella nopeasti niin silloin siihen muodostuisi rahaa mutta tiedä häntä.. Sitähän voimme kaikki kokeilla tänään omissa kaatajaisissa.

Mutta nyt kaikille Oikein HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2007!!! Ja varovaisuutta niiden pommien kanssa...

Niin ja perinteeksi muodostuneeksi lopetus kaneetiksi sanon, "Nyt taidan lähteä kaffin hakuun".. Palataan sitten ensivuonna asiaan, pidän lomaa siihen asti!

1 comment:

Allyalias said...

Hyvää uutta vuotta!