Tuesday, December 05, 2006

Nakkia & ransuja ja kiitoskortteja!

Juuri näin, tämä oli tämän päivän ateriamme ja näytti kelpaavan kaikille. Näiden kaverina oli valkosipulista perunasalaattia ja kummastuksekseni se maistui M:llekin! Eikä siinä kaikki, hän halusi vielä höyrytettyjä vihanneksia suurella suun napseella ja kaikki katosi mitä antoi. Eikä penkin alle.. :) Kävimme tosiaan tänään tilaamassa kiitoskortit häistämme alan liikkeestä. Kun ensin ei saatu aikaiseksi niitä "älä kysy miksi!". Sitten kun vihdoin saimme tehtyä niin liimausvirheestä johtuen ne meni vit*ralleen! Niistä tuli kuivuttuaan aaltopellin malliset joten se siitä.. :( Olin aikeissa mennä käymään kummipoikani luona mutta en saanut kiinni vanhempia joten se jäi sitten tekemättä, vähän hävettää kun en ole käyny kun just ennen häitä viimeksi! Eikait siinä mitää sillee ole mutta kun mulla on joku velvollisuuden tuntu et pitäis käyä useammin vaikkei siihen mitään pakkoa ole. Kummipoikani isä on itse asiassa mun kummi ja hän kylläkin kävi ehkäpä pari kertaa vain koko aikana kylässä luonani eikä liiemmin tullu kyllä esim. joululahjojakaan. Jos toisin oli ja muistan väärin olen tietenkin anteeksi pyynnön velkaa kyseiselle henkilölle jos hän ikinä sattuu törmäämään mun blogiin. Joten sorry.. Mutta selvennykseksi kaikille tämä vähäinen käymiseni ei johdu siitä mitenkään että hän ei käynyt aikanansa! Yksinkertaisesti en vain ehdi töiltäni tai sitten olen vain niin väsynyt.

Huomenna lähden taas töihin illalla klo 21,00 Raahesta kohti Kokkolaa. Siitä käyn Oulaisissa ja takas Kokkolaan ja sit kohti Raahea jälleen. Näin oli tänään johtajan kanssa puhe mutta se ei ole kirkossa kuulutettu ennenkuin istun rekan ratin takana. Tänään piti nyt illalla lähtee viemään yksi kuorma mut se peruuntu kun sehän olisi itsenäisyyspäivä ja 200% tunnit joten arvaahan sen sit.. Työkaveri se taas viihtyy hyvin tienpäällä, Lähti eilen klo 18,30 ja lopettaa arvionsa mukaan tos 21,00-22,00 et siitä voi jokainen laskea paljos se tekee tunteja.. Oli johtajan kanssa puhetta tästä 80/140h jaosta ja kuulosti et sillä ei huvittais "Kuulosti et kyrsii" maksaa toiselle 60h 100% tunteja kun toisella ei tuu es vko tunnit täyteen. Enkä ihmettele.. Mulla puuttuu vielä 32h tältä viikolta tunneista joten eipä taida tulla täyteen mutta toivotaan ja se voi tarkoittaa sitäkin että vkonloppu ollaan ajossa ja sit voi kysyä missä oli viikkolepo?

Nyt odottelen mahdollista työhönottohaastattelupyyntöä uudesta paikasta ja toivon itse asiassa sitä mutta pelkään että asia kariutuu palkkatoiveisiin mut saas nähä mite äijän käy. Nyt loppuillan viettoon ja vaimon kanssa seurustelemaan. :)

No comments: