Saturday, December 23, 2006

Kaikki valmista!


Vihdoinkin kaikki on valmista Joulun viettoon! Aamulla kahdeksalta nousimme ylös ja päivä alkoi porkkanoiden ja lanttujen kuorimisella omalta osaltani ja sitten niiden jälkeen torttujen, lihapullien, pasteijoiden tekemisellä ja päivä huipentui imurointiin ja luutuamiseen ja kultakin oli tulossa sairaaksi niin hän jaksoi kuitenkin loppuun asti :) Aikaa tähän kaikkeen tupeltui 9h mutta tulipa tehtyä! :) Pikku M sai leipoa ensimmäisensä pasteijansa, hienosti neiti suoriutuikin urakasta. Nyt on siistiä ja kynttilöitä joka paikassa, tuoksuu hyasintit ja tietenkin joululeipomukset. Kinkku pitää laittaa vielä uuniin tänään.. On iloinen ja rentoutuva olo!

Huomenna aamu alkaa riisipuuron keitolla ja aamiaispöydän rakentamisella kaikilla herkuilla tietenkin! Tuntuu tosi kivalle eikä pelota jouluntulo ollenkaan mikä onkin erittäin kiva tunne! :)
Huomenna menemme päivällä kun alkaa hämärtyä haudoille ja sitten onkin päivällisen aika ja pian lasten odottama h-hetki nimittäin lahjojen jako jonka suorittaa meillä Joulupukki tänä vuonna, saas nähdä miten M reagoi että pelottaako häntä vai onko innoissaan.. Saas nähdä olenko ollut tuhma ja saanko yhtään pakettia vai keppiä! :) Niin, tunnustan että olen kuitenkin sen verran lapsellinen että odotan se minäkin.. :D

Joten pukin odotuksiin päätän tämän ja Kaikille hyvää joulua!

2 comments:

Allyalias said...

:)

Sulfidi said...

:) + :) = :D